10 Anys D’Ara Salut: Psicoteràpia A Vilafranca

by | febr. 12, 2024 | Sin categoría | 0 comments

Fa més de 10 anys que la Teràpia Gestalt i el Treball Corporal terapèutic començava a donar-se a conéixer per Vilafranca del Penedès. en el meu cas,  començant amb la Teràpia Individual, seguint amb Tallers psicoeducatius als instituts, ( gràcies SIAJ),   introduint el  Moviment Vital,  i al  SIAD .(gràcies dones, per la vostra entrega).  ..oferint Xerrades a pares, Ampes,  formacions a Sanitaris, etc.
Oferint Xerrades, grups de moviment, tallers  , grups terapèutics  des d’Ara Salut….Ara fa 10 anys!
2 anys acompanyant a persones com tu en aquest   Nou  sostre que té Ara Salut.
Seguim creixent! Gràcies per la vostra confiança

Laura Rucio Torres

Laura Rucio Torres

Puesto

Psicòloga Sanitària 15.673 | Terapeuta Gestalt | Formada en Tècniques d'Anàlisis Transaccional | Teràpia Sistèmica | Especialitazada en Treball Corporal Integratiu | En formació en reparació del trauma mètode Aleces

Subscriu-te a nostra Newsletter

Subscriu-te a la nostra Newsletter i sé el primer a assabentar-te de totes les novetats.

Abrir chat
Hola 👋
En què podem ajudar-te?